(Fjell)Humentor 

Invitasjon: Maranondalens Venner 1.mars-12

Humentor etablerer langsiktig prosjekt knyttet til samfunnsansvar, helse og utdanning i Peru

I samarbeid med Coexamazon contact@coexamazon.com har Humentor tatt initiativet til dannelse av en venneforening. Formålet er å gjennomføre prosjekter til støtte for befolkningen langs Maranonelvens bredder i Nord-Peru.

Interessert i fysisk aktivitet, natur, kultur, mennesker og Peru? Lyst til å bli en del av en gruppering hvor du har direkte påvirkningskraft?
Ta kontakt med Hilde Grønningsæter, hilde@humentor.no,
mob 91 85 31 91.

Bakgrunnen er to fantastiske ekspedisjoner (2010, 2011) i Andesfjellene. Guidet av Øyvind Wesseltoft i Coexamazon og Carlos Burga, lokal drivkraft fra fjellbyen Chachapoyas krysset vi deler Andesfjell-kjeden til hest. I dette vei- og strømløse området lever lokabefolkningen i små "communities".

Befolkningen er stolt, gjestfri og engasjert. Kulturen er gammel. Natur - og kulturressursene store. Store rikdommer tas ut, men lokalbefolkningen utarmes både miljømessig, helsemessig og utdannelsesmessig.

Humentor har som målsetting å øke prestasjon, mestring og arbeidsglede blant ansatte i sine kundebedrifter. Selvledelse, stressmestring og bevisstgjøring er stikkord. Vårt engasjement i Maranondalen gir en vinn-vinn situasjon. Humentor får inngående kjennskap til enkeltpersoner og lokalsamfunn som mestrer et liv som byr på tøffe utfordringer, har kost-og livsstilkompetanse som nordmenn har glemt, har sosiale - og familiære strukturer som gir helse- og livskvalitet på et nivå vi streber etter.

"Maranondalens venner" har fokus på bevisstgjøring, selvrespekt og kulturell overlevelse. Aktiviteter er utdannelse og bærekraftige små-prosjekter knyttet til alternativ matvareproduksjon, idrett, musikk-, dans og sanglek, hygiene-og helse, søppelsortering etc.


Les mer: Nytt

Copyright © 2006 Humentor. All Rights Reserved.